Інструменти віддаленої діагностики та підключена підтримка від JOHN DEERE

25 березня 2024 року на факультеті мехатроніки та інжинірингу відбувся черговий вебінар на тему: «Інструменти віддаленої діагностики та підключена підтримка» від стейкхолдерів компанії «Агрістар».

Розглядалися питання проактивного технічного обслуговування тракторів, що полягають в попередньому виявленні та усуненні можливих проблем або збоїв, які можуть виникнути з обладнанням, до того, як вони стануть критичними або призведуть до перебоїв у роботі.

Переваги у використанні систем моніторингу та аналізу даних полягають у забезпеченні постійного контролю за станом обладнання, виявлення потенційних проблем на ранніх етапах. Це дозволяє уникнути значних поломок та зменшує ризик непередбачених збоїв під час роботи. Крім того воно дозволяє знизити витрати на ремонт та запчастини, також попереднє усунення проблем дозволяє здійснювати заплановані ремонтні роботи в зручний для виробництва час, що дозволяє уникнути перерв у роботі, оптимізувати використання ресурсів, таких як паливо, мастила та інші робочі рідини. В цілому системи моніторингу дозволяють зменшити витрати ресурсів, а також допомагають виправити будь-які відхилення від заданих параметрів, що можуть вплинути на ефективність роботи трактора.

З матеріалом присутніх ознайомив фахівець компанії «Агрістар» Олександр Гошко, який наприкінці зустрічі надав відповіді на чисельні питання аудиторії.